Ontwikkeling in Nederland, made in China.

Productontwikkeling in Nederland, productie en import vanuit China. Maak kennis met onze werkwijze in vier stappen.

Werkwijze

Wij importeren en bedenken producten die voor jou rendement opleveren.

We passen onze producten volledig op jouw wensen aan. En desgewenst verzorgen we maatwerk. We leveren daarom niet uit voorraad. Tóch werken we heel efficiënt. Dit is te danken aan een strakke orderdoorloop: van pril idee tot aflevering van de bestelling op de locatie van jouw voorkeur. We regelen graag alles voor je. Zodat jij zelf nergens omkijken naar hebt. Onze werkwijze in vier transparante stappen:

 • 1. Opdracht

  Weet je al wat je nodig hebt? Of ben je nog zoekende en heb je behoefte aan een creatieve sparringpartner? Wij brengen je opdracht in kaart en denken met je mee.

 • 2. Sample

  Je wilt uiteraard zekerheid over het uiteindelijke product. En ook wij willen zeker weten dat je product inderdaad voldoet aan alle kwaliteitseisen en wettelijke eisen. Daarom laten we eerst een sample maken, zodat we het product zorgvuldig kunnen beoordelen.

 • 3. Productie

  We werken uitsluitend met betrouwbare leveranciers. Toch houden we ook tijdens het productieproces graag de vinger aan de pols. Zodat jij dat zelf niet hoeft te doen. Immers, we willen er 100 procent zeker van zijn dat jouw product voldoet aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, certificering en wet- en regelgeving.

 • 4. Levering

  Je ontvangt jouw product op de locatie van jouw voorkeur. Correct en volgens planning. Wij verzorgen namelijk heel zorgvuldig het hele proces van export, transport en inklaring.

Kwaliteitszorg

Ethisch verantwoorde productie

Tracopen levert maximale inspanningen om ethisch verantwoord te produceren. Dat vinden wij belangrijk, met oog voor mens en milieu. We doen uitsluitend zaken met betrouwbare en moderne fabrieken die eerlijk en open zakendoen. Die milieubewust werken en goede personeelszorg voorstaan. Kortom: jouw bestelling wordt op maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd.

Volgens Europese regelgeving

Je product voldoet gegarandeerd aan de Europese regelgeving (compliance) op het gebied van productveiligheid. Daar zien wij persoonlijk op toe, met kennis van actuele wet- en regelgeving. Wij regelen alle benodigde certificaten.

Levering volgens planning

Je ontvangt je bestelling gegarandeerd volgens planning. Wij bewaken namelijk het hele proces. En regelen voor jou alles rondom export, transport en inklaring.

Duurzame klantrelatie

We zijn open in onze communicatie en zetten ons maximaal in voor duurzame klantrelaties. Want hoe beter we je kennen, hoe beter we je kunnen ondersteunen.

Klanten kunnen ons het beste omschrijven

En zijn enorm enthousiast over onze producten

Wij werken samen met (inter)nationale premium partners

En ook met lokale bedrijven

Jouw kortste weg naar het Verre Oosten.

Tracopen is dé specialist in de productie en inkoop van producten uit China. Van consumentenproducten, b2b-producten en halffabrikaten tot relatiegeschenken en promotieartikelen. We stemmen deze producten af op jouw specifieke wensen. Desgewenst leveren we maatwerk.

Wij hebben rechtstreeks contact met honderden leveranciers, groothandels en fabrikanten in China. We weten hoe we de onderhandelingen moeten voeren. En we nemen ook het traject daarna voor je uit handen. Inclusief de export en het transport, de inklaring en natuurlijk: een correcte aflevering.