Wat we doen? Alles.

Produceren en inkopen in China kan een hele uitdaging zijn. Wij regelen het voor je. Van ontwikkeling en productie tot import.

Wat we doen

Ontwikkeling, productie en import vanuit China.

Als je in China wilt produceren en inkopen, moet je goed weten hoe én met wie je zaken doet. Wij kennen als geen ander de lokale markt, cultuur en etiquette. We werken met de beste fabrikanten en weten hoe we de onderhandelingen moeten voeren. Bovendien streven wij naar een duurzame samenwerking en naar transparantie in de communicatie.

Wat we voor jou doen? Alles. Van ontwikkeling en productie tot import.

Productontwikkeling

Wij bedenken producten die voor jou rendement opleveren.

Heb je een pril idee voor een product? Een uitgewerkt ontwerp? Of wil je sparren over een onderscheidend ontwerp? Schakel ons in zoals jij dat wilt. Voor meerdere toonaangevende opdrachtgevers zijn we een sparringpartner voor productontwikkeling. We helpen jou ook met de ontwikkeling van de verpakking, met de juiste kwaliteit en uitstraling.

Productie

Ontwikkeling en productie vanuit China.

We vinden gegarandeerd de beste fabrikant voor jouw bestelling. In China werken we met een vaste schil van zo’n honderdvijftig fabrikanten, die we zorgvuldig hebben geselecteerd en waarmee we uitstekende ervaringen hebben. Hun expertise en productiecapaciteit zijn berekend op grote orders, productaanpassingen en maatwerk.

Ze schakelen snel en produceren volgens een strakke planning, in de gevraagde kwaliteit en tegen een scherpe prijs.

Import

Wij regelen álles.

We garanderen een efficiënte en probleemloze import van jouw bestelling. We verzorgen de export vanuit China, het transport en de inklaring in de EU. En natuurlijk: een correcte aflevering op de locatie van jouw voorkeur. Dit doen we vanuit ons inzicht in de Chinese cultuur en gewoonten en met kennis van actuele wet- en regelgeving. Lever je aan een klant? Daarin zijn we heel discreet. Uit niets zal blijken dat wij het product hebben geleverd.

Klanten kunnen ons het beste omschrijven

En zijn enorm enthousiast over onze producten

Wij werken samen met (inter)nationale premium partners

En ook met lokale bedrijven

Jouw kortste weg naar het Verre Oosten.

Tracopen is dé specialist in de productie en inkoop van producten uit China. Van consumentenproducten, b2b-producten en halffabrikaten tot relatiegeschenken en promotieartikelen. We stemmen deze producten af op jouw specifieke wensen. Desgewenst leveren we maatwerk.

Wij hebben rechtstreeks contact met honderden leveranciers, groothandels en fabrikanten in China. We weten hoe we de onderhandelingen moeten voeren. En we nemen ook het traject daarna voor je uit handen. Inclusief de export en het transport, de inklaring en natuurlijk: een correcte aflevering.